Za povećanje zaposlenosti osoba sa invaliditetom 800 miliona dinara

Bez autora
Jun 15 2011

U okviru konkursa za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji za 2011. godinu, danas je ministar rada i socijalne politike u Vladi Republike Srbije Rasim Ljajić uručio u Kruševcu rešenja o dodeli novčanih sredstava organizacijama osoba sa invaliditetom. Danas su uručena rešenja za 31 organizaciju iz opština centralne Srbije, a na tom konkursu odobreni su projekti za ukupno 112 organizacija, u vrednosti od oko 80 miliona dinara. Cilj ovih projekata je poboljšanje kvaliteta života osoba sa invaliditetom, a ključni zadatak ove godine je povećanje zaposlenosti osoba sa invaliditetom. Nacionalna služba za zapošljavanje za povećanje zaposlenosti osoba sa invaliditetom izdvojila je 800 miliona dinara za 2011. godinu. Tim sredstvima će biti finansirano devet programa zapošljavanja osoba sa invaliditetom i ove godine će biti zaposleno 8.000 ovih osoba.

Za povećanje zaposlenost osoba sa invaliditetom 800 miliona dinaraU okviru konkursa za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji za 2011. godinu, danas je ministar rada i socijalne politike u Vladi Republike Srbije Rasim Ljajić uručio u Kruševcu rešenja o dodeli novčanih sredstava organizacijama osoba sa invaliditetom.

Danas su uručena rešenja za 31 organizaciju iz opština centralne Srbije, a na tom konkursu odobreni su projekti za ukupno 112 organizacija, u vrednosti od oko 80 miliona dinara.

Cilj ovih projekata je poboljšanje kvaliteta života osoba sa invaliditetom, a ključni zadatak ove godine je povećanje zaposlenosti osoba sa invaliditetom.

Nacionalna služba za zapošljavanje za povećanje zaposlenosti osoba sa invaliditetom izdvojila je 800 miliona dinara za 2011. godinu. Tim sredstvima će biti finansirano devet programa zapošljavanja osoba sa invaliditetom i ove godine će biti zaposleno 8.000 ovih osoba.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik